Web Tasarım Ajansı

Web tasarım yaptırmayı planlıyor ve uzun süredir bu konuyla ilgili araştırma yapıyor olabilirsiniz.

Vaktinizin kıymetini biliyor ve sonradan başınızın ağrımasını istemiyorsanız böyle bir araştırma içinde bulunmanız çok normaldir.

Bu makalede niçin profesyonel web tasarım yaptırmanız gerektiğini veya kurumsal web tasarım yaptırmanın yararlarını anlatan bir konu okumayacaksınız. Eğer hala bu sorulara cevap arıyorsanız daha bir web sitesi sahibi olma zamanınız da gelmemiş demektir. Size konuyla ilintili bir araştırma çalışmasından bahsedelim.

Araştırmaya göre internet kullanıcıları ilk kez gördüğü bir web sayfasını gezip gezmeyeceğine psikolojik olarak web sitesini gördüğü ilk 5 saniye içinde karar veriyor. Yani ziyaretçiyi etkilemek için web sayfanız açıldığı andan itibaren 5 saniyeniz var. Bu da demek oluyor ki büyük çabalarla, belki de reklamlar yaparak büyük maddiyatlarla sitenize gelen ziyaretçiyi kaybetmekte olabilirsiniz. Aslında bu durumu anlayabilmek için araştırmalara da bakmanın gereği yoktur.

Hepimizin, karşılaştığı kötü bir sitede bu hissiyata kapılıp siteyi kapattığı muhakkak olmuştur. Halbuki siteyi inceleseniz aradığınızı bulduğunuzu fark edersiniz. Web sitesi ihtiyacının artması ile teknik bilgisi çok yetersiz, web tasarımla ilgili bir çok konuya vakıf olmadığı halde web tasarım yapan bir çok kişi veya firma bulmanız mümkün. Size iyi yapılan bir sunum ile bu kişi veya ajanslarda kötü hizmet almanız da çok olası.

Fakat kalitesiz hizmet aldığınızı web dünyasında tecrübe sahibi olduğunuz zaman anlamış olursunuz. Geçen zaman sizin aleyhinize işlemiş ve çok müşteri kaybettirmiş olur.
Çok iyi hizmet veriyor, çok uygun fiyatlara kaliteli ürünler pazarlıyor olabilirsiniz. Lakin müşterinizle hizmetinizi veya ürününüzü buluşturamıyorsanız; hizmetinizin iyi, fiyatınızın uygun olması pek önemli değildir.

Biz müşterilerimizle güvene dayalı, uzun süreli profesyonel ilişkiler kurmayı planlıyoruz. Kendinizi internet ortamında en iyi şekilde ifade etmeniz için hizmetinizdeyiz.

Doğru bilişim, kısa sürede İstanbul web tasarım firmaları arasında yerini almış. Web tasarım, Web Yazılım ve SEO Hizmetleri sunan İstanbul – Zeytinburnu web tasarım firmasıdır.

Yorum bırakın